a
a

a

Amennyiben nincs lehetősége, illetve ideje nem engedi, hogy személyesen keressen fel bennünket, úgy On-line is megrendelheti termékeinket.

Mi az On-line megrendelés menete?

1./ Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb síremléket a Képek vagy az Aktuális ajánlat menüpontból.

2./ A kiválasztott sírkőre rákattintva részletes tájékoztatást kap a termékről, valamint megtalálja az On-line megrendelés ikont.

3./ Az ikonra kattintva megjelenik a kitöltendő On-line megrendelőlap, melyet értelemszerűen kérünk kitölteni.

4./ A megrendelést a Megrendelem ikonra kattintva véglegesítheti.

5./ Perceken belül számítógépes rendszerünk egy automatikus válaszlevelet küld az Ön által megadott e-mail címre. (Amennyiben nem kapna visszaigazoló levelet, úgy kérem küldje el újra a megrendelőlapot vagy hívjon bennünket telefonon)

6./ Ezután kollégáink regisztrálják On-line megrendelését és 2 napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon, hogy a részleteket ( sírfelirat, vállalási határidő, egyéb külön kérés ) egyeztessék.

7./ Az On-line megrendelő és a szóbeli egyeztetés alapján elkészítjük a MEGRENDELŐLAPOT, melyet postai úton továbbítunk Önnek.

8./ Az aláírt megrendelőlap 1 példányának visszaküldésével, valamint a foglaló megérkezésével aktualizálódik a megrendelés.

 

 
a

e-mail:dulebasirko@t-online.hu

06-84/380-220

Az oldalt készítette: Duleba Péter

Valid HTML 4.01 Transitional

Copywrite 1992-2013 - www.dulebasirko.com - Sírkő, Duleba, Gránit, Ságvár

sírkő, sírkő készítés, sírkő árak, sírkő készítő, sírkő ár, gránit sírkő, sírkő feliratok, sírkő gyártás, sírkő felállítás, sírkövek készítése, sírkövek gyártása, gránit sírkövek, eladó sírkövek

a a a a a a a a